Full moon – fullmåne

Det är fullmåne idag

Full MoonPåverkas du av fullmånen?

Säger du ja till den frågan är du medveten om den naturliga cykel som allt och alla på Jorden påverkas av. Fullmånen påverkar våra känslor liksom Månen påverkar vattnet och skapar ebb och flod. Våra känslor har flod nu.

Säger du nej är du ändå påverkad fast du inte tänker på det.

 

moonlibra

Full moon in Libra

Vad är det då som händer idag, hur påverkas vi? Månen befinner sig i Vågens tecken som speglar vårt förhållande till andra och vår vilja att balansera och kompromissa. Mycket fokus och känslor om någon annan än dig själv alltså. Det här är bra för familjer och parförhållanden men också på arbetet med våra arbetskamrater. Vi är mer noga med att se till att alla mår bra och att ingen känner sig utanför.

Men, och här kommer det. Fullmånen innebär att det är MYCKET känslor i omlopp. Det kan svämma över (gråta av glädje, lycka eller sorg) eller bli arg. Även om vi har stor omsorg om andra kan måttet bli rågat och vi skäller ut någon efter noter. Tyvärr händer det att vi säger och gör saker som vi får ångra sedan.

Dessutom kan inte Månen stråla av sig själv. Allt ljus vi ser från Månen är en reflektion av Solens ljus. Därför blandas Månens energi med Solen. Logiskt eller hur? Var är då Solen, vilken energi är det som blandas med Månens idag? Jo, Solen befinner sig i Väduren. Väduren vill en massa saker, är modig och duktig på att starta upp saker. Men den kan också vara lite egotrippad och otålig.

En massa känslor i omlopp alltså, vilja att få andra att må bra och samtidigt vilja att starta upp något och det NU.

Du som redan är viljestark och har lätt för att ta för dig kanske ska fokusera mer på att vara mån om andra idag.

Du som skulle behöva en knuff i rätt riktning, känn efter vad det är du vill ha och go for it! Det spelar ingen roll om det är att prata med någon du varit förtjust i länge eller att våga gå och presentera dig för en nyckelperson inom ditt drömyrke.

En del människor blir så påverkade av fullmånen att de gör otroliga saker. Mest negativa tyvärr. Det finns statistik på att polisen och akuten får mer att göra runt fullmånen.

De flesta av oss vet var vi har Solen, dvs vilket stjärntecken vi är född i. Men alla vet inte var de har Månen.

Vet du inte var Månen finns i ditt födelsehoroskop?
Kontakta mig, jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

 

 

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.