En liten prognos för 2013 – en tjuvtitt på ditt kommande år

tidningshoro1Många läser tidningshoroskop. De har svårt att låta bli. Det är lite mystiskt, lite spännande att läsa om vad som kan hända för mig som är t ex Tvilling.

Men varför stämmer det ibland och ibland inte? Jo, därför att tidningshoroskop är framtagna enbart för Solen i ett visst stjärntecken. Är du född i början av ett tecken kan föregående teckens prognos stämma lika bra eller inte alls. Samma gäller för om du är född i slutet av ett tecken, då kan nästa stämma bättre. Sen är stjärntecken indelade i elementen eld, jord, luft och vatten. Om du är Vädur och läser ett annat eld-teckens prognos, Lejonet eller Skytten kan de stämma lika bra eller dåligt. Stjärntecknen är indelade i motivation också, dvs kardinal, fast och rörlig. Om du som Vädur läser prognosen för Kräftan, Vågen eller Stenbocken kan de stämma också. Eller inte alls.

Det här gör att en del tycker att det här med astrologi är bara trams. Men ändå kan de inte låta bli att läsa dem.

Det enda som kan stämma när det gäller prognoser är om du har ett som är framtaget efter ditt eget personliga födelsehoroskop. Ditt födelsehoroskop stämmer 70% – 90%. Din prognos för t ex 2013 stämmer då mycket, mycket bättre.

MEN MÄRK VÄL!

Ett horoskop beskriver vilken verktygslåda du har fått med dig att använda till det DU VÄLJER att använda dina verktyg till. Men det är du, och bara du, som bestämmer vad du ska göra av ditt liv.

Din prognos, rätt framtaget efter ditt personliga horoskop är precis vad det är: en prognos.

Astrologi är inte något ödesmättat och fastslaget.

Det är en hjälp till att förstå dig själv och din plats i livet. Du har och kommer alltid att ha din fria vilja.

Om t ex din prognos säger att du har en fantastisk chans att avancera på jobbet i mars och du får en underlig arbetsuppgift att utföra. Då är det upp till dig att ta chansen att göra jobbet på ditt sätt och visa vad du går för eller bara göra det nödvändigaste på uppgiften, som kanske inte känns speciellt kul.

Då många ändå frågar efter och vill läsa prognoser så kommer här en prognos för varje stjärntecken.

Här är det bara Solen som används. (Din personliga prognos tar hänsyn till alla planeter i ditt horoskop.)

 

ÅRET 2013 ser ut att bli ett spännande år och mycket fokus kommer på skola, utbildning, personlig utveckling och ekonomi. Vi granskar och försöker hitta lösningar på det utbildningssystem som inte passar dagens barn och ungdomar. Fler hittar lösningar på problemet att kombinera arbete med familj, vilket gynnar kvinnor och speciellt i utvecklingsländerna. Personlig utveckling får mer inslag av andliga perspektiv och det förenar vi med den allmänna och grundläggande utbildningen.

Vår syn på ekonomi genomgår en förändring. Var går gränsen för lön, bidrag och privatekonomi? Om alla gör det de kan bäst, måste de ta betalt/få en lön för det som ska beskattas? Kan en tjänst bytas mot en annan utan att någon ser snett på det? Pengars värde? Vad är det?

Är ditt sol-tecken Oxen eller Skytten? Då kan årets allmänna beskrivning beröra dig påtagligt.

 

Aries3

 

VÄDUREN

Du vill förändra något eller skapa något nytt som verkligen berör samhällsekonomin. Det kan gå bra i början men går det slutföra? Det blir i alla fall nog inte som du tänkt dig.

 

 

Taurus3

 

OXEN

Du har en sedan många år stabil syn på din privata ekonomi, andras pengar och samhällsekonomin. Det här kan skakas om rejält så att du innan årets slut måste omvärdera ditt sätt att se på pengar och resurser.

 

 

Gemini3

 

TVILLINGARNA

Ditt kreativa tänkande och sätt att kommunicera når nya höjder, till glädje för både dig själv och andra.

 

 

 

Cancer3

 

KRÄFTAN

Nu kan du förena familjeliv och framgång i ditt arbete på ett helt nytt sätt. Det här kommer att gagna både dig själv och andra.

 

 

 

Leo3

 

 

LEJONET

Du kan avancera på jobbet eller privat om du arbetar för det. Med kreativitet når man långt.

 

 

 

Virgo3

 

JUNGFRUN

Ditt arbete går rätt bra, utan större problem men dina tankar och drömmar kan verkligen skakas om ordentligt. Var inte för mycket i det förflutna och tidigare problem. Se på dem som lärdomar och inte nederlag. Se och räkna dagens glädjeämnen istället.

 

Libra3

 

VÅGEN

Dina arbets- och privata förhållanden, även de som fungerat länge, genomgår en förändring. En del blir ännu stadigare medan andra börjar falla sönder. Allt blir till det bästa även om det ibland känns jobbigt när du är mitt uppe i det.

 

 

Scorpio3

 

SKORPIONEN

Ditt liv är välstrukturerat och går hand i hand med dina drömmar. Alla förändringar du gör går för det mesta smidigt. Du klarar det mesta men det är en fördel för din omgivning att det går rätt smidigt för dem också när du genomför saker.

 

 

Sagittarius3

 

SKYTTEN

Dina visioner är svåra att införliva med den krassa verkligheten men med kreativitet kan du ändå åstadkomma en hel del även om du inte lyckas med allt du skulle vilja.

 

 

 

Capricorn3

 

STENBOCKEN

Det kan gå lite trögt att få det att gå smidigt med allt i ditt liv. Det kan hända att du behöver göra en radikal förändring på något plan för att du ska kunna fortsätta.

 

 

 

Aquarius3

 

VATTUMANNEN

Vänkretsen berörs men inte speciellt oroväckande. Smärre justeringar kan det eventuellt bli men utan större svårigheter. En del vänförhållanden blir allt starkare. Andra rinner bara ut i sanden fast det skadar ingen nämnvärt.

 

 

Pisces3FISKARNA

Drömmar kan förverkligas på de mest påtagliga och fantastiska sätt. Du får hjälp med att göra det på ett “vettigt” sätt så att det blir mer realistiskt.

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.