Är du född i Skorpionen, dvs har Solen i Skorpionen, har du en massa känslor för allt och alla.

Scorpio250Skorpionen, Scorpio,  är ett fast vattentecken och dina känslor är som ett bottenlöst hav eller ett universum utan gränser.
Här finns alla nyanser åt alla håll. Och du har själv dem alla under kontroll. Det sägs att lugna vatten är de djupaste och även om en Skorpion inte hörs eller syns så pågår det massor inombords. Om du bryr dig om något eller någon så är det 100 % engagemang. Något annat finns inte. Även om du har alla dina känslor under kontroll och tycker att du agerar och yttrar dig rätt efter omständigheterna så kanske inte din omgivning tycker det. Du kan, i värsta fall, skrämma slag på dem med dina känsloyttringar. Det är bra om du får träna i trygga omgivningar när du är barn så du vet vad som är lämpligt och när det är lämpligt. Även om du kan verka aggressiv ibland så är du inte okänslig. Du kan lätt bli sårad av andra. Men du har Skorpionens skal som du kan använda för att skydda dig. Du har också en gadd att försvara dig med. Tänk bara på att den är giftig, så använd den med förnuft.

Scorpio3250Med Månen i Skorpionen söker du största möjliga känslomässiga trygghet och säkerhet. Antingen slåss du med dina klor för att behålla den relation du har, hur dålig den än är, eller så går du aldrig in i en kärleksrelation. Du kan se din familj som dina ägodelar, skydda dem med all din kraft, spionera på dem så de inte gör något du tycker är fel osv. Varför beter sig Skorpion-Månen så här? Det är för att hela livet pågår transformationer. Något dör för att något ska kunna födas. Det här är smärtsamt så det är lätt att lägga energi på att något inte ska dö med risken att något nytt aldrig kommer. Förändringen kommer när Skorpion-Månen inser att man måste släppa taget och låta sig fångas upp av den Universella kraften som innehåller all kärlek och inte är av den här världen. När du inser det kan du lägga energi på att få ljuset in i de mörkaste vrår i världen och i människornas sinnen, kanske genom att jobba som healer, terapeut eller på annat sätt förändra vår fysiska värld och vårt andliga synsätt på livet.

Skorpion-Solen och Skorpion-Månen gillar att dyka in i saker och ting rejält. De vill veta Sanningen. Det här gäller också sex. De är inte rädda för att testa och utöva något som andra är för ”pryda” för att ens tänka på. Men de kan också bli beroende av sex.

Skorpionen är ett spännande tecken med en viss mystik omkring sig. Här finns kraft, känslor och djup som inte finns hos något annat tecken. Som alltid finns båda sidor av allt, både positivt och negativt. Vi väljer själva vilken väg vi vill gå.

Är du född Skorpion?
Läs om Solen i Skorpionen

De flesta vet vilket stjärntecken de är dvs i vilket stjärntecken Solen är.
Med Månen är det annorlunda.

Har du Månen i Skorpionen?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.