Sommaren är i antågande och Solen går in i Tvillingarnas stjärntecken, Gemini.

gemini250Tvillingarna är ett utåtriktat och rörligt lufttecken, det är mentalt aktivt och intresserad av det mesta. Tvillingar är intresserade av människor och samtalar gärna om spännande och aktuella ting. Det som ofta förekommer hos Tvillingar är att de kan lite grann om det mesta. En del Tvillingar specialiserar sig dessutom inom ett specifikt område. Med Solen i Tvillingarna är du en aktiv person, du håller dig uppdaterad med vad som händer omkring dig och i världen. Att ständigt stimulera intellektet är målet, vare sig det är studier, böcker, filmer eller diskussioner med andra. Då känner sig Tvillingen som lyckligast.

Kalendern bör vara rätt välfylld med aktiviteter och finns för mycket tid som inte går att fylla med något blir Tvillingen fort rastlös. Telefonen och t ex skype kan vara flitigt använd och att resa ligger henne varmt om hjärtat. Guideböcker studeras innan resan och tiden på resmålet har inbokad tid för sightseeing liksom nöjen på kvällarna. Lokalbefolkningen är mycket intressant och böcker för läsning tar upp en del av bagaget. En del Tvillingar faller för frestelsen att lyssna på och föra skvaller vidare för nyhetens behag och för konversationens skull. De kan också ha egenheten att vilja samla på sig saker, gärna mer än två av dem. Verkar det jobbigt och stressigt? Kanske, men knappast för Tvillingen själv.

Geminisign250Med Månen i Tvillingarna får dina känslor en något mental prägel över sig. Dina känslor är mer intellektuella och kan se realistiskt på saker och ting rätt snabbt. Effekten kan skapa ett hälsosamt sunt förnuft men också, i viss mån, brist på känslor eller ytliga, lekfulla känslor. Med spontanitet, anpassningsförmåga, intelligens och flexibilitet kan göra att olika aspekter i ett förhållande kan tas itu med på ett lättsamt sätt.

 

Det finns en nyfikenhet för allt som händer runt omkring och man är alltid villig att föra sin kunskap vidare. Pigg och alert, snabbtänkt, vältalig och rastlös, det är egenskaper som kan uppstå samtidigt. Arbeten där eftertänksamhet efterfrågas är perfekt för det sker rätt snabbt här. Försäljning och andra serviceyrken är lämpliga liksom reseledare, telefonjobb, lärare och i reklambranschen. Från ett ögonblick till ett annat kan beslut tas som förändrar situationen till egen fördel. Liksom med Solen i Tvillingarna är också Tvilling-Månen riktigt duktig och har intresse för språk. Det som kan vara besvärligt pga den ständiga mentala aktiviteten är att Tvilling-Månen ibland kan lova saker som inte går att uppfylla och då måste ursäkter hittas på men de är väldigt genomskinliga.

Är du född med Solen i Tvillingarna? Känner du igen dig?

Har du Månen i Tvillingarna?

Vet du om din Måne är i Tvillingarna?
Jag kollar kostnadsfritt var du har din måne.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.