Väduren är lika ståtlig och kraftfull som sin förebild, fårhanen.

ArieswebDe stora runda hornen hos tjockhornsfåret hamnar i fronten när Väduren sänker sitt huvud och störtar framåt i rasande fart. De som står i vägen har två val: flytta på sig eller bli knuffad ur vägen.

Väduren är ett kardinalt eldtecken och Solen får ett kraftfullt uttryck här. Är du en Vädur har du en hel del ledartalanger och är expert på att entusiastiskt starta upp nya projekt. Du kastar dig över det hela med all din energi men frågan är om energin räcker till att slutföra projektet eller om energin överförs på nästa intresse. Väduren kan vara det stjärntecken som har flest ofullbordade projekt liggandes.

Väduren är inspirerande och har en entusiasm som smittar. Väduren är därför väldigt bra som ledare, talare eller t ex som dragplåster för någon aktivitet. Men Väduren kan förhasta sig, ge sig in i saker utan att ha tänkt igenom det hela först. De kan påbörja projekt utan att tänka på hur det kan påverka andra människor. Väduren kan snopet upptäcka efteråt vad effekten blev.

Aries3webOvanstående text passar bäst in på den som är född i Vädurens tecken dvs har Solen i Väduren. Har du Månen i Väduren är du modig och är mycket lojal till dem du älskar. Du är dynamisk och livlig. Ditt temperament är omväxlande och kan reagera entusiastiskt vid utmaningar. Vädurs-Månen är alltid redo för nya äventyr.

De kan vara dominanta och överskatta sina egna förmågor, skjuta över målet men de blir sällan missmodiga. Motgångar sporrar istället till ännu större ansträngningar.

Vädurs-Månen har ett stort självförtroende och övertygade om att de är bäst på det mesta och gör helst allt själv, från början till slut. De älskar att ha roligt och närmar sig det mesta i livet på ett nytt och fräscht sätt och kan bli förvånade när de upptäcker att andra inte känner likadant.

En Vädurs-Måne kan verka okänslig för andra då de är så impulsiva men det handlar inte om det. Vädurs-Månen genomgår en transformation när de inser att hänsyn måste tas till andra människor, att man behöver tänka efter före. Då blir Vädurs-Månen en varmhjärtad och mycket engagerad person, en stor tillgång i alla sammanhang.

Har du Månen i Väduren?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.