Varför ska man beställa ett horoskop från en astrolog när det finns online- och tidningshoroskop? Jo, så här är det. 

Tidningshoroskop

tidningshoro1Ett tidningshoroskop är en generell beskrivning av stjärntecknen i förhållande till var solen och eventuellt planeterna befinner sig i rymden för tillfället och vilken vinkel de har till stjärntecknet i fråga. Beroende på vilken metod som används kan det lika väl stämma in på föregående tecken, efterföljande tecken, stjärntecken med samma element eller samma tillstånd. Det är, som du förstår, ganska svårt att få dem att stämma in för alla i samma stjärntecken.

Men kul är det att läsa dem, eller hur? Och de lockar vissa att fördjupa sig i ämnet astrologi. Kanske för att göra som jag gjorde, lära mig tillräckligt för att kunna bevisa att astrologi är bara strunt. De flesta som börjar läsa om ämnet blir fascinerad över vilken otrolig källa det är till insikt om sig själv och om andra.

Onlinehoroskop

På nätet finns idag flera möjligheter att få sitt horoskop gratis. Det finns också sedan ett tiotal år tillbaka en hel del datorprogram. Vissa av dem skriver ut en lång beskrivning om planeter, stjärntecken, hus och aspekter. Du dränks i detaljer. Men vad är det som är viktigast i just ditt horoskop? Det verkar ju som om allt är lika viktigt? Nej, det är det inte men online- och datorhoroskop tar ingen ställning, värderar ingenting utan utför bara den uppgift som du sagt att det ska göra: att skriva ut ditt horoskop.

Födelse- eller karaktärshoroskop ställt av en astrolog

Lena i AllasOm du beställer ditt födelse- eller karaktärshoroskop från en astrolog kan du lita på att du får en beskrivning av din personlighet som gäller hela ditt liv, från födelse till den dag du lämnar din kropp. Ditt födelsehoroskop har inget bäst-före-datum. En astrolog ser vad som är det viktigaste i ditt horoskop, vad som framför allt utmärker din personlighet. Sedan kan astrologen berätta vad som ligger till grund för det hela och gå in på detaljer. Men astrologen kommer hela tiden tillbaka till tyngdpunkten, poängterar det viktigaste. Liksom det finns mängder av olika personligheter och då astrologer är personer så blir astrologens tolkning av ditt horoskop personligt ställt. Två astrologer som ställer samma horoskop säger likartade saker men på olika sätt. Så det är bra att kolla vilka astrologer som finns tillgängliga innan man beställer ett horoskop. Följ din maggropskänsla när du väljer vilken astrolog som du vill ska ställa ditt horoskop.

Välkommen att beställa horoskop av mig. Vilka typer av horoskop du kan beställa och priser ser du här, under Tjänster.

 

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.