När det är fullmåne i Vattumannen är det fokus på relationer.

FullmoonAqarius800När fullmånen är som störst påverkas vi av både Månens energi i Vattumannen och Solens energi i Lejonet. Månen kan inte lysa av egen kraft utan reflekterar Solens ljus. Strax före och när fullmånen är som störst är energin rätt påtaglig och inverkar på oss genom att trigga igång ett inre behov av aktiviteter.

Vattumannen är ett kraftfullt lufttecken som vill ha det lugnt och skönt under förutsättning att allt är bra. Är det inte bra vill Vattumannen förändra och förbättra så fort som möjligt så att det blir bra. Solens energi från Lejonet hjälper oss att lägga tyngd och styrka i våra förändringar så de blir varaktiga.

Att förändra relationer är aldrig lätt. Det är ofta mycket känslor inblandade och med lufttecknet Vattumannen och eldtecknet Lejonet kan det bli heta och kraftfulla samtal innan allt, förhoppningsvis, löser dig. Men var uppmärksam på att du inte säger det du senare kommer att ångra eller går till handgripligheter. Den här fullmånen ska hjälpa oss att förändra det som inte är bra och att rensa luften om så behövs, inte göra saker värre.

Är du Vattuman eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Vattumannen kan du känna behov av att säga vad du tycker mer än vanligt, särskilt om du har gått och burit på något ett tag.

Är du Lejon eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Lejonet kan du känna att du får hjälp med att våga säga det som behövs. Vi ska ta hänsyn till andra och hjälpa dem om de behöver men det innebär inte att vi ska utplåna oss själva. Vi har lika stor rätt att få hjälp och andra ska också ta hänsyn till oss.

Har du planeter i Vattumannen eller Lejonet?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.