Det är fullmåne i Stenbocken.

FullmoonCapricorn800Men Månen kan inte lysa själv, den reflekterar Solens ljus som kommer från Kräftan. Det innebär att Individaxeln är aktiv.

Bryr du dig mer om andra än dig själv? Eller ser du till dina egna behov först? De här ytterligheterna är aktiva idag. Innerst inne vet du om att du bör vara omtänksam och vänlig. Men för att orka hjälpa andra behöver du också se till dina egna behov. Så var går gränsen?

Gränsen är väldigt generell och individuell. Vi behöver lära känna oss själva för att hitta våra egna gränser. När du kan hjälpa andra utan att utplåna dig själv har du hittat din gräns. Tips för att hitta den är att gå efter maggropskänslan. När allt känns ok är det det. När magen spänner eller krampar, då är det dags att stanna upp och fråga dig själv: vill jag det här?

Vi människor är ”flockdjur” men vi har också individuella behov. En del har ett större behov än andra att vara för sig själv och hör du till dem bör du vara väldigt noga med att följa sin maggropskänsla. Är du en plikttrogen och serviceminded person är du i farozonen för utbrändhet. Då är det mycket viktigt att du hittar din gräns, så fort som möjligt.

Är du Stenbock eller Kräfta? Då kan du känna av den här fullmånen.

Har du Månen eller andra planeter i Stenbocken eller Kräftan kan du också känna av den här fullmånen.

Har du Månen eller andra planeter i Stenbocken eller Kräftan? Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.