Fullmåne i Kräftan ger fokus på nära och kära.

FullmoonCancer800När fullmånen är som störst påverkas vi av både Månens energi och Solens energi för Månen kan inte lysa av egen kraft utan reflekterar Solens ljus. Vid fullmåne är energin rätt påtaglig och inverkar på oss genom att trigga igång ett inre behov av aktiviteter.

Kräftan är det mest ”moderliga” tecknet i Zodiaken. Tecknet representerar omhändertagande, omsorg och typiska Kräftor brukar bry sig väldigt mycket, ibland lite för mycket, om nära och kära.

 

 

Capricorn250När fullmånen är i Kräftan reflekteras Solenergin från Stenbocken och Stenbocken är ett tecken som brukar beskrivas med ord som plikttrogen, arbetsvillig och hängiven. En typisk Stenbock kan sätta upp långsiktiga mål och troget sträva fram till målet.

Med fullmåne i Kräftan påverkas vår syn på andras behov, beroende, plikt och krav. Att hjälpa andra får bäst effekt om det kommer från hjärtat. Känner du enbart plikt och krav kanske det är bäst att delegera uppgiften. Du kan nog inte smita från den men kan se till att det som behövs blir gjort ändå.

Är du Kräfta eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Kräftan kan du säkerligen känna i hjärtat längtan eller krav att hjälpa andra. Kanske behöver du fråga dig om du ska göra det för deras skull eller för din egen.

Är du Stenbock eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Stenbocken kan du säkerligen känna att du behöver ställa upp och göra något för andra. Kanske bör du fråga dig om du verkligen känner för det eller om det bara förväntas av dig.

Har du planeter i Kräftan eller Stenbocken?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.