Det är fullmåne i Tvillingarna

Påverkas du av fullmånen?

Säger du ja till den frågan är du medveten om den naturliga cykel som allt och alla på Jorden påverkas av. Fullmånen påverkar våra känslor liksom Månen påverkar vattnet och skapar ebb och flod. Våra känslor har flod nu.

Säger du nej är du ändå påverkad fast du inte tänker på det.

FullmoonGemini800Vad är det då som händer och hur påverkas vi?
Månen befinner sig i Tvillingarnas tecken som speglar vårt intresse för information och kommunikation. Mycket fokus och känslor på att ta in och lära dig nya saker. Det här är bra för studenter och forskare men också för oss som behöver lära oss saker om livet i allmänhet.

Men fullmånen innebär att det är MYCKET känslor i omlopp. Det kan svämma över (gråta av glädje, lycka eller sorg) eller bli arg. Även om vi har stor omsorg om andra kan måttet bli rågat och vi skäller ut någon efter noter. Tyvärr händer det att vi säger och gör saker som vi får ångra sedan.

Dessutom kan inte Månen stråla av sig själv. Allt ljus vi ser från Månen är en reflektion av Solens ljus. Därför blandas Månens energi med Solen. Logiskt eller hur? Var är då Solen, vilken energi är det som blandas med Månen nu? Jo, Solen befinner sig i Skytten. Skytten är ett tecken som är full av energi, vill resa, uppleva, expandera och upptäcka. När Tvillingarna och Skytten är inblandade båda två är Kunskapsaxeln aktiv.

Ser du sambandet? En massa känslor i omlopp, vilja att veta, vilja att lära och vilja att uppleva.

Du som redan har läst en massa böcker, pluggat en massa kurser kan ha behov av att uppleva en del av det du läst om så att det inte bara är en ren teoretisk kunskap. Erfarenhet är mycket bra att ha.

Du som har en massa erfarenhet redan men inte läst så mycket teori kanske kan lägga till den och du blir mer medveten om vad dina erfarenheter innebär och kan hitta vetenskapliga grunder. När balans finns mellan kunskap och erfarenhet är inte visdomen långt borta.

En del människor blir så påverkade av fullmånen att de gör otroliga saker. Vissa negativa tyvärr. Det finns statistik på att polisen och akuten får mer att göra runt fullmånen.

Om Månen, Solen eller någon annan planet befann sig i Tvillingarna eller Skytten när du föddes kan du vara extra påverkad rund fullmånen i Tvillingarnas tecken.

Är du Tvilling har du Solen i Tvillingarna.
Är du Skytt har du Solen i Skytten.

Har du Månen eller någon annan planet i Tvillingarna eller Skytten?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.