Nymåne i Skytten

new-moon-Sagittariusw800Nymåne i Skytten aktiverar kunskapsaxeln och vi får titta på vår balans mellan teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet.

Nymånen ger oss en fantastisk möjlighet att se över vad vi kan förvänta oss och vad vi kan fokusera på för att förbättra det hela. Till skillnad från fullmånen, som ger oss möjlighet att förlåta och avsluta, visar nymånen vad som är temat fyra veckor framåt. Om du fokuserar på ämnet som nymånen väcker ökas chanserna rejält att resultatet blir bra. Om två veckor, när det är fullmåne, vet du om dina önskningar är på väg att lyckas och kan fortsätta med dina intentioner för att underlätta framgången eller om du ska släppa taget om just det du önskade. Skulle du veta i vilket hus i ditt födelsehoroskop nymånen infaller får du ännu mer detaljer om hur nymånenergin jobbar de följande fyra veckorna just för dig.

Nymåne i Skytten öppnar upp vårt intresse för både nya kunskaper men också nya miljöer. Det innebär att du kan vilja fara på en resa eller att fördjupa dig i något som har fångat ditt intresse. Följ din känsla och gör det. Glöm dock inte bort att ha roligt medan du lär och upplever, det är en väldigt viktig ingrediens för att det du lär och upplever verkligen ska betyda något för dig och din utveckling. Skytten hjälper dig att inse att allt kan bli bättre och att du själv kan behöva lämna dina invanda vanor och miljöer för att inse hur välsignad du faktiskt är. Skytten kan lätt bli filosofisk så bejaka den sidan av dig själv, det kan ge din personliga och andliga utveckling en knuff i rätt riktning.

Sagittarius250Skytten är ett föränderligt eldtecken som har stora visioner. En typisk Skytt tycker inte om för mycket regler och begränsningar, då kan han eller hon behöva slå sig fri. När Skytten inte känner sig instängd utan kan bejaka sina intressen, som t ex att resa och uppleva andra miljöer, då kan han eller hon bli en riktigt spännande och inspirerande partner. Skytten har mycket energi och är för det mesta positiv. Nog är målet är viktigt men vägen ännu viktigare med alla lärdomar och insikter som erfarenheterna ger. Det finns sällan någon rädsla utan Skytten kastar sig gärna ut i nya erfarenheter gång efter annan.

Hur gör du då för att be nymånen om hjälp?
Jo, du kan önska dig precis vad du vill av nymånen men för att förbättra dina möjligheter är det några saker som är bra att tänka på.

Önska dig vad du vill
Om du själv tror på det kan det bli ditt.

girl-w800Önska dig till trädtopparna först innan du önskar dig till månen
Det är mer troligt att du tror på dina önskningar om de är närmare inom räckhåll och du kan alltid fortsätta önska dig mer när du nått ditt första mål.

Önska dig en känsla istället för en sak eller person
Det är lättare att få det som vi vet ger oss en viss känsla istället för att precisera en viss sak i detalj eller en viss person. Vi kan inte bestämma över andra personer men känslor kan dras till varandra och om du är kär i en viss person kanske den personen inte är kär i dig. Däremot kan du möta någon som har samma känsla för vad du vill uppnå i fråga om kärlek och förälskelse.

Önska dig mod eller att förändras själv istället för att önska att en annan person ska förändras
Om du befinner dig i ett jobbigt förhållande bör du önska att du ska förändras och själv ta itu med förhållandet så att du mår bra. Antingen genom att stå upp för dig själv, kompromissa där det går eller få mod att lämna förhållandet. Men du kan inte önska att den andra personen ska förändras. Det kan den personen endast göra själv.

worshipping-god-w800Tro att du är värd att få
Vi är många som har vuxit upp med jante-lagen och då kan den här punkten vara den svåraste. Men vi kan inte få något om vi inte tacksamt tar emot. Känslan av att få något som du längtat efter och dessutom känner att du är värd det, då känner du tacksamhet. Om jag har svårt att ta emot (”nämen inte ska jag…”) och vara tacksam när någon bjuder mig på fika, tror Universum att jag blir glad och tacksam om jag får den där nya häftiga bilen jag önskar mig? Tacksamhet drar till sig mer och det är bra att avsluta dagen med att tacka för det som varit bra.

Skriv gärna ner dina nymåneönskningar men släpp sedan taget och låt Universum och nymånen jobba åt dig. Fokuserar du för mycket kan du bromsa upp flödet.

home-w800Önska upp till 10 st önskningar vid nymånen, gör det 8 timmar till 3 dygn efter nymånen och släpp sedan taget och se hur mirakler sker. Ha gärna en nymånebok där du skriver ner önskningar och hur önskningarna föll ut.

Vill du veta var nymånen infaller i ditt horoskop?
Jag kan kolla. Kontakta mig för att se i vilket hus nymånen infaller.

Välkommen att boka tid för en horoskopkonsultation, personligt möte i Umeå eller via telefon, skype eller zoom.

Jag jobbar som livs- och företagsvägledare och är astrolog, numerolog, regressionsterapeut samt jobbar med mediala läsningar och multidimensionell Stjärnchakrahealing.

Du når mig lättast på epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på instagram: @lifecoachlena

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.