Sverige 2019 astrologiskt sett

map-1020204_1920w800

Sverige 2019 innebär, som många år tidigare, ett stort engagemang för övriga världen. Vi har generellt lätt för att se obalanser och vill gärna hjälpa till att medla, ordna och stötta för att andra ska få det bättre. Fast det gäller mest när vi inte är så nära dem eller det som händer. När något händer här hemma blir vi lätt handfallna, även om det finns de som tar tag i saker, så är det antalet som gör det lite för få. Är vi svenskar generellt så vana vid att samhällsresurserna ordnar allt som blir besvärligt och förväntar oss att det ska fixas åt oss? Det kan vi inte räkna med längre. Vi har inte kunnat räkna med det i flera år för vårt svenska skyddsnät har havererat men vi lever fortfarande som om det finns och att det är vattentätt.

Vi är många idag, undertecknad inräknad, som mer än en gång har ”fallit mellan maskorna i nätet” och fått reda upp situationen på egen hand, med hjälp och stöd av nära och kära.

flower-1467550_1920w800

Nu är det hög tid att ta itu med våra inhemska problem i landet. Engagemanget, åtminstone muntligt och med medkänsla, får gärna behållas men resurserna behövs här hemma också. I år kommer förmodligen samhällsapparaten även att inse det och förstå att åtgärder, rejäla sådana, behövs för att vårt land ska hamna på rätt köl igen.


Känslorna för att göra sin plikt för landet ifråga om att ta hand om samhällsmedborgarna växer tydligt men kan hamna i konflikt med vårt traditionella engagemang i utlandet. Med träning hittar vi rätt och om vi sneglar och rådfrågar våra grannländer kan vi hitta många svar. Vi får inte låta vår ”storsvenska stolthet” hindra oss från det, våra grannländer är ju faktiskt våra bröder och systrar.

guidancew800beskuren

Enligt Sveriges horoskop har vi stora möjligheter att lära oss vilka vi kan ta hjälp ifrån och skapa relationer som inte funnits förut. Men kärleken övervinner allt och när den är inblandad kan mycket positivt hända. I år är både den ”vanliga” kärleken men också den kravlösa kärleken inblandad. Vår utveckling på hemmafronten kommer på sikt att även gagna vårt arbete i utlandet, vi lär oss nya saker som kan få oss att växa, bygga långsiktigt och inte bara överleva för dagen. En ny insikt kommer med kraft att slå ner i vårt samhälle och skapa förändringar i en takt vi inte sett förut.

HänderHjärta250

Sverige 2019 kommer att gå till historien som det år då vi tydligt tog rejäla kliv i både insikt och utveckling. Förhoppningsvis kommer samhällsapparaten att visa det också.

Ovanstående är en beskrivning av 2019, generellt och det som gäller för alla, i Sverige.

Vad innebär 2019 för dig personligen?

Beställ ditt eget framtidshoroskop för 2019 för endast 500 kr.

För att ställa ditt framtidshoroskop för 2019 behöver jag veta när du är född: år + månad + dag + födelseort + klockslag.

Välkommen att beställa ditt eget framtidshoroskop för 2019.

Här kan du beställa ett eget numeroskop för 2019

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på instagram: @lifecoachlena

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.