Vad säger ett relationshoroskop? Kan man ha nytta av ett sådant?

Är det inte bättre att låta tiden ha sin gång och man upptäcker själva hur det är?

RedLove

Ja, så kan man ju göra, om man vill. Om man har tillräckligt med energi och tålamod att ta alla smällar och förhoppningsvis slipas till så att man passar bättre ihop, eller upptäcker att man inte gör det och går skilda vägar.

Men du kan också välja att beställa ett relationshoroskop.

Ett relationshoroskop talar om var ni är överens och var ni behöver kompromissa. Ett relationshoroskop sätter fingret på era likheter och era olikheter så att ni blir medvetna om hur det ligger till och är beredda.

Vad ett relationshoroskop inte gör är att tala om ifall din partner är den rätte.

Relationshoroskopet presenterar ett “undersökningsmaterial” över förhållandet men tar inga beslut. Det är upp till dig och er att göra det. Med hjälp av informationen är det lättare att ta ställning, ifall ni ska fördjupa er relation, fortsätta som tidigare eller gå skilda vägar. Det här kan vara guld värt i vissa fall. Du förstår säkert vad jag menar när du läser här nedan för vem och vilka man kan ställa ett relationshoroskop för.

date-web thumbMats och Stina har träffats ett tag. De har roligt ihop och Mats vill att de flyttar ihop. Men Stina är inte säker. Hon beställer ett relationshoroskop. Där får hon veta att de har likartade uppfattningar och hem och familj samt relationer men inte om arbetsliv och karriär. Då Stina ser det som mest viktigt att de är överens om hur de ska skapa sitt hem pratar hon med Mats och inser att även om de har olika uppfattningar om arbete och karriär så har de båda förståelse och acceptans för varandras  uppfattningar. De kan kompromissa. Stina och Mats flyttar ihop.

LoveRolf och Kerstin har varit ett par över ett år. De har var sin trivsam lägenhet och vänner på var sitt håll. Deras omgivning börjar antyda att det är dags för giftermål och barn. Kerstin har aldrig tänkt i de banorna och tycker att trycket från omgivningen blir för stort så hon beställer ett relationshoroskop för att se hur deras förhållande ser ut astrologiskt. Informationen hon får är på något sätt bekräftande. Rolf och Kerstin har helt olika uppfattning om familjeliv medan de är överens om karriär och fritidsintressen och nöjen. Om det ständigt ska förekomma dispyter i vardagen så får det vara, tänker Kerstin. De trivs ihop på fritiden och det är hon nöjd med. Hon slutar bry sig om vad omgivningen säger och njuter av nuet.

Ett relationshoroskop, parhoroskop eller en synastri, kan beställas för kärlekspartners vilket är det vanligaste men också alldeles utmärkt för
+ vänskapsförhållanden
+ förälder och barn
+ du och ditt företag
+ chef och anställd
+ samarbetspartners på jobbet
+ två företag som tänker samarbeta eller slå sig ihop
+ du och din katt, hund eller annat husdjur
+ två av dina husdjur
+ mm

Det finns säkert fler man kan ställa ett relationshoroskop på, det är bara fantasin som sätter gränser.

Vill du beställa ett relationshoroskop?

Ett enkelt relationshoroskop kostar 850 kr (ett komplett 1995 kr)

Övriga horoskop hittar du här.

Mina övriga tjänster hittar du här.

Du når mig och beställer horoskop via e-post på lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns också på facebook: Lena Ellingsson

Gilla min företagssida på facebook: Inner Source

 

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.