Passar inte era stjärntecken ihop? Måste ni gå skilda vägar då?

Couple2-webOm ni går skilda vägar har det inte med era stjärntecken att göra. Det finns en hel del böcker på marknaden om vilka stjärntecken som passar ihop med vilka. De är rätt generaliserade och talar verkligen inte om hela sanningen. För det första handlar de bara om det tecken som Solen befinner sig i och för det andra har de bara tagit hänsyn till en av flera sätt att se på stjärntecknen.

Att t ex en Vädur bara passar ihop med Vädurar, Lejon eller Skyttar är verkligen att generalisera. Bara för att era tecken är inom samma element, eller temperament, är ingen garanti för att ni passar ihop. Det är heller inte sagt att om ni inte tillhör samma element-tecken har ni ingen framtid tillsammans.

Förutom element delas tecknen in i kvaliteter och aktiva/passiva (maskulina/feminina) tecken. Sedan får vi inte glömma att det finns många fler planeter att ta hänsyn till astrologiskt sett. Månen, t ex, berättar hur ditt känsloliv ter sig. Har du Månen i Oxen skiljer sig ditt känsloliv från en person med Månen i Kräftan.

Bästa sättet att få klart för sig hur ert förhållande ser ut är att beställa ett relationshoroskop från en astrolog. En astrolog kan se var ni är överens och var ni kan behöva kompromissa. När ni har ett ”faktaunderlag” är det betydligt lättare att ta beslut om hur ni går vidare.

Motherbaby-webEtt relationshoroskop är inte bara för kärleksförhållanden. De passar lika bra för föräldrar och barn, barn och barn, du och ditt husdjur, två husdjur, du och ditt företag, två företag, chefen och en anställd, två anställda osv. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Välkommen att beställa ett relationshoroskop. Läs om horoskopen som du kan beställa här.

Beställning sker genom e-post till lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook Lena Ellingsson

Gilla min företagssida på facebook Inner Source

 

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.