Fullmånen i Skytten fokuserar på balansen mellan kunskap och handling.

FullmoonSagittarius800När det är fullmåne i Skytten är kunskaper och upplevelser i fokus.
När fullmånen är som störst påverkas vi av både Månens energi i Skytten och Solens energi i Tvillingarna. Månen kan inte lysa av egen kraft utan reflekterar Solens ljus. Vid fullmåne är energin rätt påtaglig och inverkar på oss genom att trigga igång ett inre behov av aktiviteter.

Skytten är ett kraftfullt eldtecken som vill uppleva saker och längtar efter att åka långt, högt, brett. Upplevelsen och känslorna aktiveras till fullo. En skytt kan ibland säga lite för mycket och balansera på en smal gräns för vad som kallas roligt när han eller hon ska berätta ett skämt men är också en samlare av visdom.

 

Geminisign250När fullmånen är i Skytten får vi hjälp med att fundera över om våra handlingar ska tänkas över lite innan vi utför dem eller om vi redan har funderat tillräckligt och ska agera. Solen medverkar med Tvillingenergin som hjälper oss med att se detaljer och fakta som vi kanske hade förbisett i andra sammanhang.

Är du Skytt eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Skytten kan du känna behov av att ha mer frihet, åka iväg på en resa, nu, direkt. Samtidigt får du hjälp med att tänka efter lite före du handlar. Kanske behöver du skaffa mer information om resmålet eller tidpunkten?
Är du Tvilling eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Tvillingarna kan du känna att du får hjälp med att släppa taget om alltför mycket fokus på detaljer och kunskapssökande. Vi lever nu och ska leva nu. Kanske är det dags att handla nu?

Har du planeter i Skytten eller Tvillingarna?
Jag kollar kostnadsfritt.
Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

 

Comments

comments

Tagged with →  
Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.